Westman/Eliasson Creative & Robin K Ferm.


Glöm inte att bli fan på vår facebook sida HÄR. När vi uppnår 300 fans så kommer ni kunna vinna en ansiktsbehandling hos Eliasson samt en fotosession efter hos Westman. Så bjud in era vänner.

Wedding day.

Photo - Westman Creative ( www.wemwcreative.com )

Modeller sökes!

Vi har blivit kontaktade av ett företag som sätter upp en stor modeshow i Karlskrona den 23 april.
De söker modeller som vill visa underkläder, makeup, tatueringar (riktiga och inte riktiga) etc. till den här showen.

Är det så att du är intresserad, maila namn, ålder, mått/storlekar och lite info om dig själv, plus nytagna helkropps- och ansiktsbilder till [email protected], så förmedlar vi vidare er intresseanmälan till de som ordnar showen!

Idag lanserar vi nya hemsidan!

Nu äntligen är hemsidan klar. Så nu får ni allt gå in och ta en titt på den. Det är Jacob som har hjälpt oss att fixa denna. Så tusen tack. Vi är jätte nöjda. Klicka HÄR för att komma till hemsidan.
Sen så fick vi en förfrågan av ett företag om vi satt på lite snygga modeller till en modeshow i Karlskrona. Så om ni skulle tycka det var intressant, maila oss [email protected]

Bild från showen del 1


Chokladbehandlingar!

W.e.m.w Creative välkomnar er till vår nyutbildade Hudvård och Spaterapeut, Jessica, Eliasson Creative!

Vi på w.e.m.w är stolta över att kunna presentera en ny del i vår verksamhet, här med Skönhet och Hälsa i fokus. Här erbjuder vi ett stort urval utav olika behandlingar, såsom massage, kroppsinpackningar, ansiktsbehandlingar medmera.

Jessica har valt att jobba med Chokladseriens unika produkter som är en svenstillverkad, biologisk och ekologisk hud och kroppsvårdserie, som innehåller förstklassig 70% Kakao, Kaffe och Havtornsolja. Att blanda dessa tre ingredienser är en fantastisk kombination där alla dess unika egenskaper tas tillvara!
Den här månaden och fram till den 30 Maj har vi specialerbjudanden på våra Chokladbehandlingar!

Energimassage med ChokladBalm 50 min: 399 kr
En dröm för både sinne och kropp. En varm chokladolja hälls över din kropp och du får en kraftfull, ljuvlig helkroppsenergimassage.
Aromamassage med Chokladbalm 60 min: 299
För kroppen och alla sinnen. En varm chokladolja hälls på kroppen och du får en mjuk helkroppsmassage, och även ansiktet får massage. Det ger den optimala njutningen för kropp och själ.
Klassisk ansiktsbehandling med choklad 45 min. 199 kr
Rengöringskräm med choklad/kaffe. Huden peelas med en choklad/kaffepeeling med finfördelade jojobakorn, därefter får du en ljuvlig ansikts, ögon, nacke och dekolletagemassage med varm chokladolja. Du får en ansiktsmask med samma tema och behandlingen avslutas med en exklusiv fuktkräm med choklad, Havtorn och kaffe.
ChokladManikyr 50 min: 199 kr
Efter filning får dina händer njuta utav ett chokladbad, fixning av nagelband, nagelolja och polering. Nu masseras dina händer och underarmar med en varm lyxig chokladolja med Havtorn. avslutas med lackning.

Ni kan även boka in chokladkvällar för er och era vänner där ni kan prova, känna och dofta på Chokladseriens produkter och beställa hem till er själva, eller varför inte ge bort som en härlig present?
Ni kan även köpa presentkort på behandlingar hos oss!

Besöksadress; Ågatan 14 Karlshamn
Bokning
Tel: 0736 45 89 86

Choklad
Chokladserien innehåller 70% mörk ekologiskt odlad kakao. Choklad har använts framför allt som dryck i över 2000 år, och idag vet vi att mörk choklad har många positiva effekter både in och utvärtes. Den ger spänst åt huden, återfuktar, slimmar och stramar upp. Den gör huden mjuk och ger näring, samt ökar cirkulationen.
Choklad innehåller massor utav anti-oxidanter som kan skydda cellerna emot onödiga skador och därmed motverka onödigt åldrande. Anti-oxidanter kan också ha andra effekter, som att motverka tillväxt utav bakterier. Choklad innehåller flavonoider som är känt för att verka anti- inflammatoriskt och vara välgörande för huden, samt mineraler, framförallt magnesium och kalcium men även järn, kalium och natrium. Choklad innehåller också A-vitamin, B-vitamin och rikligt med E-vitamin.
Dessutom är choklad känd för att göra oss glada då den ökar halten utav lyckohormonet serotonin.
Kaffe
Chokladserien innehåller ekologiskt odlat kaffe. Kaffebönan är naturligt rik på anti-oxidanter som är välgörande för huden och skyddar cellerna emot onödigt åldrande. Enligt senaste rön så har kaffeoljan visat sig vara effektiv emot fina linjer och solskadad hud. Koffeinet verkar dessutom sammandragande på blodkärlen vilket gör den effektiv emot celluliter. Oljan ifrån kaffebönan verkar även rengörande och återfettar huden vilket resulterar i en mjuk och fin hy.
Havtorn
Chokladseriens Havtorn odlas i Jämtland. Havtorn är ett viktigt inslag i Chokladseriens produkter då de är välgörande på in och utvärtes. Det är ett utav världens vitaminrikaste bär och dess C-vitaminhalt är den största utav alla ätbara bär och frukter! Studier visar att Havtorn för invärtes bruk kan förebygga hjärt och kärlsjukdomar, och på senare tid har havtornsolja blivit uppmärksammad för att ha en mycket god effekt på hudsjukdomar och ge en vacker hy. Flera studier visar att havtornsolja motverkar irriterad hud som eksem och akne och att oljan kan motverka onödigt åldrande. Den goda effekt som havtorn ofta har på huden beror på att den innehåller så många välgörande ämnen för huden. Havtorn innehåller nämligen bl a vitamin Rikligt med vitamin A och C, proteiner, fettsyror, karotener och E-vitamin. Havtorn innehåller också mindre mängder utav vitamin B och K, samt massor av anti-oxidanter och rikt med Omega 3, 6, 7 och 9.
Havtorn har visat sig unikt genom att oftast ge snabbt synligt resultat på huden.
Förutom Chokladbehandlingarna så har vi även behandlingar med den välkända Rosenserien, som även den är svensktillverkad, biologisk och ekologisk, och dessutom svanenmärkt! Mer information om det kommer framöver så håll utkik!

BTS från showen.


STORT TACK TILL : Sliver Karlshamn, vakterna, personalen. Till karlshamns salongen för grymt hår, till de grymma dansarna, DJ lazy, Brothers&Sisters, din sko, Och så modellerna ( Agge, Isabella, Johanna, Thilde, Nori, Kan, Jocke, Johan och Robin. Utan alla er hade vi inte kunnat göra detta möjligt, så tack tack tack tack!!!

  • Ni kan även se bilder från showen på vår facebooksida. Klicka er in där på vänstar sida här på bloggen. Mer bilder kommer både upp här och på sidan.









Dagen med stort D


RSS 2.0